Nightmare :: Başlığı Görüntüle - ADSL'in KAMPANYA TUZAĞI

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Kayıt Ol Login  

ADSL'in KAMPANYA TUZAĞI

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Nightmare Forum Ana Sayfası -> Duyurular - NEWS
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Karga
-=[ ADMIN ]=-
-=[  ADMIN  ]=-

MesajTarih: Çrş Ekm 19, 2005 12:36 am    Mesaj konusu: ADSL'in KAMPANYA TUZAĞI Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar bu mesajı üye olduğunuz herkese ve bütün forumlara gönderin lütfen.
Kampanya adı altında başlatılan tuzağın ayrıntılarını bilmeyenler varsa dikkatli okusun..
-------------------
256 Limitsiz ADSL abonesi olanlar Bağlantı Ücreti olan 59 YTL ile 1 Aylık Kullanım Bedeli olan 49 YTL’yi ödemeyeceklerdir.
256 Limitli ADSL abonesi olanlar ise Bağlantı Ücreti olan 59 YTL ile 1 Aylık Kullanım Bedeli olan 29 YTL’yi ve 3 GB’lik veri indirme kotasını aşmaları halinde kota aşım ücretini de ödemeyeceklerdir.
-------------------
Bu telekom'un http://www.telekom.gov.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=327
linkinde ilan ettiği resmi kampanya bilgisi..

Şimdi burdaki cambazlığa bakalım. Telekom müşteri hizmetlerinden şahsen aldığım bilgiye göre , yukarda bahsedilen "1 Aylık Ücretsiz Kullanım" cümlesinde kastedilen şey bildiğimiz 30 günlük kullanım DEĞİL.!!! Adsl bağlantı tarihiniz ne olursa olsun, o ayın sonunda ücretsiz kullanım ve ücretsiz kota aşım süreniz doluyormuş. Örnek olarak benim bağlantı tarihim 15.09.2005, ücretsiz kullanımımın bitiş tarihi 01.10.2005. Yani sadece 15 gün. Eğer bağlantınınz ayın 20'si yada 25'inde yapıldıysa maalesef ücretsiz kullanımdan 5-10 gün kadar yararlanabileceksiniz. Yine müşteri hizmetlerine; "Ay sonuna doğru bağlantısı yapılanlara daha büyük haksızlık olmuyormu? Kampanyadan birkaç gün yararlanabilecekler.." şeklinde yönelttiğim soruya verilen ilginç cevap ise şu oldu: "O başlantılar 3-5 gün bekletilip ondan sonra yapılır." Yani bu başvuru sahiplerine bir anlamda kıyak yapılır ve bağlantıları ay başına sarkıtılır demeye getirdiler.

Ben telekomun internet sitesinden bir mesaj göndererek olayı kınadığımı ve kampanyanın ilgili detaylarını öğrenmek istediğimi bildirdim. Bakalım cevap gelecekmi?? Eğer müşteri hizmetlerini doğrulayan bir cevap gelirse, adsl hattımı hemen kapatıcam.. Övündükleri Adsl kullanım artışlarını böyle sağlayacaklarsa ben bu işte yokum. Bu durumdaki herkesi telekoma mesaj göndermeye ve kınamaya davet ediyorum.

Sanırım olayı net biçimde anlatabildim. Bunları bilmeyen kalmasın, yanlış ve eksik bilgilendirmeler yüzünden madur oanp, derdini kimselere anlatamayan sözüm ona "ENAYİLER" olmaktan kurtulalım.

-=[ Mèmbèr ]=-

MesajTarih: Çrş Ekm 19, 2005 10:29 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

işlerine gelmeyen bi kampanya başlatmaları beklenemezdi zaten
darthmaul88
-=[ Ñóób ]=-

MesajTarih: Çrş Ekm 19, 2005 1:04 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ama öle olmadı ben de yın 24 ünde bağlattım mayıs 256 lık limitli fatura kesim tarihi öbür ayın 23 mü 24 ümü neydi bi yanlışlık olmasın bena mı rast gelmedi yoksa hemde öğrenci indiriminden yararlandım
Karga
-=[ ADMIN ]=-
-=[  ADMIN  ]=-

MesajTarih: Çrş Ekm 19, 2005 8:54 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

darthmaul88 atkadaşım, sen bi müşteri hizmetlerini 444 1 444 arayıp durumu teyid et bence. ilk mesajda verdiğim bilginin aksine bişey öğrenirsen de buraya yazarsın. yani ayın 24 ünde bağlanan kampanyalı adsl'in fatura kesim tarihi ve limit sıfırlanma tarihi nedir diye sor. eğer ayın 1'i değilde diğer ayın 24'ü derlerse büyük olay çıkartırım işte o zaman.. emin olmadan ilerletmeyelim lütfen mevzuyu.
((¯¨¤» Dóóm M⚆èr «¤¨¯))
((¯¨¤» Dóóm M⚆èr «¤¨¯))

MesajTarih: Çrş Ekm 19, 2005 10:20 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben bunu biliodum zaten bi kaç arkadaşımın içinde 50 milyon patlamıştı...daha böyle çoooook şey var
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Leader
-=[ Ultra Ñóób ]=-

MesajTarih: Prş Ekm 20, 2005 10:23 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Müşteri hizmetlerini ve bağlı bulunduğum telekom müdürlüğünü farklı kişilerle görüşüp konuyu netleştirmek için tekrar tekrar aradım. Kampanya dahilindeki bağlantıların ilk 30 günlük kullanımın ücretsiz olduğunu söylediler. Daha önce farklı bir bilgi aldığımı, hakem heyeti ve tükoder'e başvurup resmi açıklama isteteceğimi söyledim. Bunun üzerine tereddütte kalan bir MHY, beni şefle görüştürdü. Ona da konuyu ayrıntılı olarak anlatıp bana anlaşılır net bir bilgi vermesini rica ettim. Sonunda "1 ay" kelimesinden kastedilen şeyin "30 gün" olduğunu, kararlı ve yetkili bir ağızdan öğrenmiş bulunuyorum. Ayın 10'unda yapılan bağlantı diğer ayın 10'una kadar, 29'unda yapılan bağlantı 29'una kadar ücretsizdir.

Not: Başka MHY'lerinin neden farklı bilgi verdiği hakkında hiçbir fikirleri yok, yada açıklamanın neden değiştiği...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nuitari
((¯¨¤» Dóóm M⚆èr «¤¨¯))
((¯¨¤» Dóóm M⚆èr «¤¨¯))

MesajTarih: Prş Ekm 20, 2005 12:23 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ii diosunda bende diorum ki benim 2 arkadaşımda 50 milyon patladı bu şekilde...tabi yasal hakları var dava açarlarsa kazanırlar diosan ayrı...ama telekom bunu yapıyor.
Başa dön
darzamat
-=[ Ultra Ñóób ]=-

MesajTarih: Cmt Ekm 22, 2005 2:31 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bence de aylıkdır arkadaslar. yani 30/31 inde biter süre. cunku kota takip sayfası kullanılan miktarı aylık olarak veriyor. aylık olmasa fatura kesim tarihinden itibaren verirdi bence.
ben de bu kampanyadan faydalandım. ve ayın 5 inde acılan hattımdaki sınırsız kotayı ne olur ne olmaz diye 31 ine kadar kullandım. (ama 12 gb'ı döşemişim Smile ) ekim ayınıda normal sekilde kullanıyorum. (kotanın epey bi altındayım) daha fatura gelmedi. fatura gelince bildiririm sonucu. ama sorun olmicak faturada cunku her şekilde temkinli kullanmış oluyorum.

Başa dön
Leader
-=[ Ultra Ñóób ]=-

MesajTarih: Sal Ksm 01, 2005 2:25 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Telekom'un incileri bitmek tükenmek bilmiyor arkadaşlar, yeni uygulama konusunda ne diyorsunuz.
Başa dön
nuitari
((¯¨¤» Dóóm M⚆èr «¤¨¯))
((¯¨¤» Dóóm M⚆èr «¤¨¯))

MesajTarih: Sal Ksm 01, 2005 8:23 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tekel konumundaki bir firma asla özelleştirilmemeli.(hiçbirşey özelleştirilmemeli aslında...)
Başa dön
darthmaul88
-=[ Ñóób ]=-

MesajTarih: Sal Ksm 01, 2005 10:11 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bencede abi şerefsizler sattılar ülkeyi
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Nightmare Forum Ana Sayfası -> Duyurular - NEWS Tüm saatler GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Original World of Warcraft™ Horde forum design by boo, 2004 - ez-life.net
World of Warcraft™ is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or
registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.